شروع ثبت نام بیست و دومین دوره ازدواج دانشجویی چاپ

دانشجوي گرامي ، با عرض تبريك به مناسبت پيوند مباركتان.

تاريخ عقد مجاز جهت ثبت نام اوليه 1396/01/01 تا 1397/10/01 مي باشد.

- در مواردي كه هر دو زوج دانشجو هستند ، فقط يكي از آنها به عنوان داوطلب اصلي ثبت نام نمايد.

- دانشجويان تا يك هفته بعد پس از ثبت نام ، مدارك لازم را جهت تائيد به دفتر نهاد دانشگاه يا دفتراستاني مربوطه ارائه نمايند تا ثبت نام قطعي گردد.

- در دانشگاه هايي كه دفتر نهاد وجود ندارد، دانشجويان پس از ثبت نام ، مدارك لازم را جهت تائيد به رابط فرهنگي دانشگاه كه از طرف ستاد ازدواج تعيين شده ارائه نمايند تا ثبت نام قطعي گردد.
- زوج های دانشجویی که در مراسم سال گذشته ثبت نام کرده و موفق به تشرف نشده‌اند و یا زوجی که سال گذشته ثبت نام کردند اما مدارکشان‌ مورد تایید نبود می‌توانند با ارائه مدارک خود به دفاتر نهاد رهبری در دانشگاه‌ها و انتخاب کاروان به این سفر مشرف شوند.

- مدارك لازم جهت تاييد: اصل عقدنامه، اصل شناسنامه و كارت ملي زوجين، اصل كارت دانشجويي

- دفاتر نهاد شايسته است حداكثر يك هفته پس از دريافت مدارك هر داوطلب، نسبت به تعيين تكليف در خصوص تائيد يا رد ثبت نام در سايت اقدام نمايند.

- ويرايش اطلاعات ثبت نام شده توسط خود داوطلب و صرفاً قبل از تائيد ثبت نام مقدور مي باشد.

ورود جهت ثبت نام