تازه‌های نشر دانشگاه آزاد؛ مطالعه تکنیک‌های جواب و کاربردهای برنامه‌ریزی خطی فازی چاپ

دومین کتاب علی ابراهیم‌نژاد مرزونی عضو هیئت علمی گروه ریاضی دانشگاه آزاد اسلامی واحد قائم‌شهر به چاپ رسید.

به گزارش روابط عمومی واحدقائم شهر، علی ابراهیم‌نژاد مرزونی دانشیار و عضو هیئت علمی گروه ریاضی دانشگاه آزاد اسلامی واحد قائم‌شهر دومین کتاب خود با عنوان «Fuzzy Linear Programming: Solution Techniques and Applications» توسط ناشر بین‌المللی اشپرینگر (Springer) را به چاپ رساند.

این کتاب که در ۶ فصل تدوین شده به مطالعه تکنیک‌های جواب و کاربردهای برنامه‌ریزی خطی فازی پرداخته است.

ابراهیم‌نژاد در این‌باره به آنا گفت: در این کتاب، رویکردهای موجود در حل سه دسته مهم از مسائل برنامه‌ریزی خطی فازی شامل برنامه‌ریزی خطی با اعداد فازی، برنامه‌ریزی خطی با متغیرهای فازی و برنامه‌ریزی خطی شبه کاملاً فازی تشریح شده است.

وی اظهار کرد: کاربردهایی از مسائل برنامه‌ریزی خطی فازی در تحلیل پوششی داده‌های فازی، مسئله ماکسیمم جریان فازی و مسئله‌ جریان با کمترین هزینه‌ فازی در این کتاب آورده شده است.

به گزارش آنا، علی ابراهیم‌نژاد سال ۱۳۹۷ به‌عنوان پژوهشگر برتر دانشگاه ‌آزاد اسلامی استان مازندران و در سال ۱۳۹۸ به‌عنوان استاد نمونه دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران انتخاب و از وی تجلیل شد.

برای مشاهده کتاب می توانید به لینک زیر مراجعه کنید.