صبح امروز و در محل دانشگاه؛ عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی دعوت حق را لبیک گفت چاپ

عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی و رئیس پیشین سه واحد دانشگاهی این دانشگاه دعوت حق را لبیک گفت.

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا، ابراهیم حلاجیان عضو هیئت علمی رشته مدیریت  دولتی دانشگاه آزاد اسلامی واحد قائم‌شهر و رئیس پیشین سه واحد دانشگاهی قائم‌شهر(۸۳ تا ۸۷)، چالوس و تهران‌شرق این دانشگاه بر اثر سکته قلبی و در محل دانشگاه دعوت حق را لبیک گفت و به دیار باقی شتافت.

حلاجیان صبح امروز و قبل از رسیدن به جلسه دفاع دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی واحد قائم‌شهر دچار سکته قلبی شد و جان به جان آفرین تسلیم کرد.

رؤسای واحد، استادان،کارکنان و دانشجویان واحد قائم‌شهر، چالوس و تهران‌شرق این مصیبت را به خانواده مرحوم حلاجیان و خانواده بزرگ دانشگاه آزاد اسلامی تسلیت گفتند.