معاون دانشگاه آزاد قائم‌شهر: ششمین جشنواره دومینوی دانش‌آموزی در قائم‌شهر برگزار می‌شود چاپ

معاون دانشجویی فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد قائم‌شهر گفت: ششمین جشنواره دومینوی دانش‌آموزی کشوری در این واحد دانشگاهی برگزار می‌شود.

عبدالهادی رضایی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری آنا در قائم‌شهر، اظهار کرد: ششمین جشنواره دومینوی دانش‌آموزی کشوری از ۱۳ تا ۱۶ اسفند در دو گروه دانش‌آموزی و آزاد به‌صورت انفرادی و گروهی در دانشگاه آزاد اسلامی قائم‌شهر برگزار می‌شود.

وی افزود: این دانشگاه یکی از دانشگاه‌های قدیمی با زیرساخت‌های مهم و گسترده‌ در حوزه آموزشی، پژوهشی، ورزشی برای تحقق اقتصاد دانش‌بنیان است.

معاون دانشجویی فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد قائم‌شهر خاطرنشان کرد: این ظرفیت‌ها برای پرورش استعدادهای عموم افراد، به‌خصوص جوانان دانشجو در رشته‌های مختلف نقش تعیین‌کننده‌ای خواهد داشت.

رضایی بیان کرد: رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد قائم‌شهر بر ضرورت تحقق برنامه‌های نشاط‌آور بر مبنای هویت مذهبی و ملی که نشاط اجتماعی برای عموم دارد تأکید و از مشارکت این واحد دانشگاهی در برگزاری این جشنواره استقبال کرد.

وی، دانشگاه آزاد اسلامی قائم‌شهر را قطب علمی و پژوهشی دانشگاه‌های استان مازندران دانست و توضیح داد: امروز شاهد آن هستیم که دانش‌آموختگان این دانشگاه مسئولیت‌های مهم استانی و کشوری در عرصه مختلف برعهده‌ دارند و خدمات شایسته‌ای را ارائه می‌‌کنند.

به گزارش آنا؛ این دوره از مسابقات از روز ۱۳ و ۱۴ اسفند در بخش دانش‌آموزی ابتدایی و متوسطه آغاز و در ۱۵ و ۱۶ اسفند نیز بخش مسابقات ملی بخش آزاد در سالن ورزشی شهدای دانشگاه آزاد اسلامی واحد قائم‌شهر برگزار می‌شود.

انتهای پیام/۴۰۷۸/۴۱۱۷/