پیش‌کسوت کشتی مازندران: کشتی ارث مردم استان مازندران است چاپ

پیش‌کسوت کشتی مازندران، رشته کشتی را در استان مازندران ارث مردم عنوان کرد.

آیت واگذاری در حاشیه مسابقات کشتی قهرمانی نوجوانان استان مازندران در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری آنا در قائم‌شهر اظهار کرد: استان مازندران خطه کشتی کشور است که در خون مردان و زنان مازندران وجود دارد.

وی این دوره از مسابقات را بسیار خوب ارزیابی کرد و افزود: این دوره مسابقات از دید باز و تکنیک بالایی برخوردار بود و امکانات و فضای دانشگاه آزاد اسلامی قائم‌شهر توانست در کیفیت این دوره از مسابقات نقش مهمی داشته باشد.

پیش‌کسوت کشتی مازندران با قدردانی از اعضای هیأت کشتی مازندران از آنها خواست تا از امکانات دانشگاه آزاد اسلامی واحد قائم‌شهر به‌عنوان سرمایه کشتی مازندران استفاده کنند و با اهمیت دادن به ورزش کشتی، پشت ورزشکاران باشند.

واگذاری به‌عنوان پیش‌کسوت و ورزشکار از جوانان خواست تا ورزش را مانند سه وعده غذایی در دستور کار خود قرار دهند.