صدرالحسینی در گفتگو با آنا: سوءاستفاده فتنه‌گران و دخالت بیگانگان از عوامل ایجاد ۹ دی بود چاپ

کارشناس و تحلیلگر مسائل غرب آسیا، سوءاستفاده فتنه‌گران و دخالت بیگانگان را از مهم‌ترین عوامل ایجاد حماسه ۹ دی در کشور بیان کرد.

سیدرضا صدرالحسینی در حاشیه کرسی آزاداندیشی تبیین اهمیت برگزاری جشن چهل‌سالگی انقلاب اسلامی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد قائم‌شهر به خبرنگار خبرگزاری آنا گفت: امروز با تقسیم‌بندی در حوزه دستاوردهای مختلف انقلاب اسلامی اعم از سیاسی، اجتماعی، فرهنگی، دفاعی و علمی باید هر یک از این مؤلفه‌های به وجود آمده را در کتاب قطور دستاوردهای انقلاب اسلامی جمع‌آوری و به نسل جدید واگذار کنیم.

وی اظهارکرد: برای دستاوردهای انقلاب‌ اسلامی باید انقلاب، اهداف و چشم‌اندازهایش را برای نسل جدید بازخوانی کرد.

کارشناس و تحلیلگر مسائل غرب آسیا به‌عنوان یک معلم ارزیابی و نمره خود را از پیشرفت انقلاب در حوزه‌های مختلف سیاسی و اجتماعی در شرایط کنونی با توجه به دشمنی‌ها، تهدیدها، آفت‌ها و آسیب‌های درونی ۱۷ اعلام کرد.

صدرالحسینی با توجه به توصیه امام (ره) و رهبری، وظیفه مسئولان را در خصوص انتقال انقلاب اسلامی به نسل جدید بسیار مهم و پررنگ ارزیابی کرد و ادامه داد: با توجه به توصیه امام(ره) و رهبری، بازگشت به آموزه‌های انقلابی و دوری از اشرافی‌گری، می‌تواند نسل کنونی را پای انقلاب نگه دارد.

وی با بیان اینکه مبانی انقلاب اسلامی مبانی دینی، شیعی و کاملاً ملی است، گفت: پذیرفتن مسئولیت نه سوءاستفاده و افزایش ثروت؛ بلکه خدمت به مردم است.

کارشناس و تحلیلگر مسائل غرب آسیا، سوءاستفاده فتنه‌گران و دخالت بیگانگان را مهم‌ترین عامل ایجاد ۹ دی در کشور بیان کرد و افزود: دشمنان در طول ۸ ماه از صبر و بردباری مردم سوءاستفاده کردند و مردم بدون هیچ‌گونه دعوتی از سازمان‌ها و نهادها برای حفظ انقلاب اسلامی وارد صحنه شدند.

وی علاقه‌مندی به دفاع از انقلاب، خواستن خود انقلاب، احساس سوءاستفاده از صبوری مردم و نیاز رهبری به حضور عمومی مردم در صحنه را از مهم‌ترین عوامل عظمت و ایجاد حماسه ۹ دی توسط مردم بیان کرد.

صدرالحسینی خطاب به نسل جوان جامعه گفت: شما اداره‌کننده فردای کشور هستید؛ به آینده کشور امیدوار باشید که آینده و فردای انقلاب بهتر از امروز خواهد بود.

کارشناس و تحلیلگر مسائل غرب آسیا از مسئولان خواست تا بین مردم حضور بیشتری داشته باشند و به درک و توجه به نیازهای آنان بپردازند.

انتهای پیام/۴۱۱۷/۴۰۶۲/