ولی‌پور: عاشورا مدرسه عشق و واقعه‌ای انسان‌ساز است چاپ

رئیس دانشکده علوم انسانی دانشگاه آزاد اسلامی قائم‌شهر گفت: عاشورا مدرسه عشق و آموزگار و هدایتگر آن، حسین بن علی(ع) است.

به گزارش روابط عمومی واحد قائم‌شهر، پیمان ولی‌پور صبح امروز در بیستمین محفل شعر عاشورایی، اظهار کرد: عاشورا سراسر مدرسه عشق و آموزگار و هدایتگر آن، حسین بن علی(ع) است پس باید درس‌های ارزنده‌ای از این واقعه بزرگ بیاموزیم.

ولی‌پور با اشاره به اینکه از درس‌هایی که از عاشورا مى‌‏توان گرفت، در گفتار و کردار امام حسین(ع) و یارانش دیده می‌‏شود، گفت: کسى که ‏به دقت در مجموعه این واقعه نگاه کند و آن را فرا راه خود قرار دهد، با این درس‌‏های انسان‏‌ساز آشنا می‌شود.

وی توکل، رضا و تسلیم، عمل به تکلیف، آزادگی، ایثار، اخلاص و امر به معروف و نهی از منکر را از مهم‌ترین درس‌های این واقعه تاریخی برشمرد و گفت: این موارد، بخشی از درس‌های واقعه خونین کربلا است که می‌تواند در زندگی ما به‌عنوان چراغ هدایت و روشن کننده راه زندگی باشد.

رئیس دانشکده علوم انسانی دانشگاه آزاد اسلامی قائم‌شهر گفت: برگزاری این محافل برای پاسداشت صیانت از خون امام حسین(ع) و یاران باوفایش است که هر ساله در این ایام با شور و اشتیاق فراوانی در این واحد دانشگاهی برگزار می‌شود.

در این مراسم که با حضور شاعران برجسته استان مازندران و استادان و دانشجویان علاقه‌مند برگزار شد، شاعران آثار خود را که تلفیقی از نگاه حماسی و عرفانی در شعر آیینی و عاشورایی بود در قالب اشعار دوبیتی، غزل، مرثیه و رباعی قرائت کردند.

در این جلسه برخی از شعرا، اشعار خود را به زبان مازندرانی قرائت کردند و حال و هوای خاصی به این محفل شعر عاشورایی داد.

در پایان از سوی مهدی فلاح، معاون دانشجویی فرهنگی واحد قائم‌شهر از شاعران حاضر در مراسم با اهدا لوح و هدایا تجلیل شد.