رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد قائم‌شهر تأکید کرد: لزوم تشکیل اتاق فکر دانشگاه با موضوع حجاب و عفاف چاپ

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد قائم‌شهر، تشکیل اتاق فکر با موضوع عفاف و حجاب در دانشگاه‌ها را ضروری دانست.

به گزارش روابط عمومی واحد قائم‌شهر، سیدحسین ابراهیمیان در نخستین جلسه کارگروه آراستگی و شئونات فرهنگی و اداری واحد قائم‌شهر اظهار کرد: مسئله آراستگی، شئونات فرهنگی و رفتاری یکی از مهم‌ترین دستورات دین اسلام بوده و عفاف و حجاب در آیات و روایات از جایگاه رفیعی برخوردار است.

وی با بیان اینکه دشمنان همه هجمه‌ خود را معطوف به موضوع عفاف و حجاب کرده‌اند، گفت: دشمن درصدد است تا نسل جوان و به‌ویژه زنان را به ضدیت با آراستی و مقابله با فرهنگ حجاب و عفاف تشویق کند.

رئیس واحد قائم‌شهر، نقش دانشگاه آزاد اسلامی در این زمینه را خطیر و بسیار حائز اهمیت دانست و گفت: همه باید با برنامه‌ریزی دقیق و تشکیل اتاق فکر به این مسئله مهم بپردازیم.

ابراهیمیان، آگاهی‌بخشی به دانشگاهیان، ارائه الگوهای مناسب و بیان مصادیق، تبلیغ و اطلاع‌رسانی، تقویت مراکز مشاوره، معرفی استادان و دانشجویان برتر در امر آراستگی و عفاف، برگزاری تریبون آزاد و میزگردهای تخصصی و مقابله با رفتارهایی که مقایر با شئونات اسلامی است را از موارد مهم برای برنامه‌ریزی در این کارگروه عنوان کرد.

مهدی فلاح معاون دانشجویی فرهنگی واحد قائم‌شهر نیز گفت: دانشگاه صرفاً نباید فقط برنامه و هدف برای دانشجویان داشته باشد؛ بلکه باید با برنامه‌ریزی دقیق و هدفمند نظر و دیدمان را در هر سه سطح استادان، کارکنان و دانشجویان سوق دهیم و نقش معاونان آموزشی و مدیران گروه‌های آموزشی در این موضوع بسیار مهم و حساس است.

جلسه توجیهی حوزه حراست با همکاران انتظامات و چگونگی نحوه برخورد با دانشجویان، تشویق چادر به‌عنوان حجاب برتر، تقویت مباحث محتوایی و معرفتی به‌جای برخوردهای فیزیکی، انتخاب موضوعات ظریف و لطیف برای کارگاه‌های آموزشی، برگزاری تربیون آزاد و کرسی‌های آزاداندیشی از سوی بسیج دانشجویی و استادان، استفاده از فضای مجازی برای ارسال پیام‌های مناسب در مورد آراستگی از مصوبات این کارگروه بود.