بیانیه بسیج اساتید واحدقائم شهرازمواضع انقلابی دکترولایتی چاپ

بسمه تعالی

تقدیر اینگونه رقم خورد که در این برهه‌ی زمانی و در این پیچ تاریخی و سیاسی کشورعزیزمان ، با تمام وجود و استعانت از پروردگار متعال در رسیدن به اهداف عالیه نظام جمهوری اسلامی در عرصه های مختلف سیاسی ،اجتماعی و علمی وفرهنگی سهیم باشیم.
دکتر علی اکبر ولایتی شخصیت انقلابی که بعنوان یک تکلیف الهی نسبت به آرمانها و اندیشه های امام راحل و درنظرگرفتن منویات رهبر معظم انقلاب ، مسئولیت هدایت دانشگاه آزاد اسلامی را پذیرفتند .
فردی که یار دیرین امام (ره) و رهبری بوده و همواره خدمتگزاری راستین و مشاوری امین برای انقلاب بوده است و خاطره خوش خدمات ارزنده وی در عرصه سیاست خارجی هیچ‌گاه از ذهن و دل مردم این آب و خاک بیرون نخواهد رفت.
ایشان از زمان حضور در دانشگاه آزاد اسلامی بعنوان رئیس محترم هیئت موسس و امناء دانشگاه آزاداسلامی، فرمایشات رهبر معظم انقلاب را در حوزه پیشرفت و تولید علم و نظام آموزش عالی دنبال می‌کنند و در این راه قاطعانه با افرادی که صلاحیت ندارند برخورد نموده اند .
بسیج اساتید دانشگاه آزاداسلامی واحدقائم شهر ضمن تایید مواضع انقلابی ایشان ، از تلاشهای جناب آقای دکترعلی اکبرولایتی درجهت پیشرفت و تعالی دانشگاه آزاد اسلامی در عرصه های علمی و فرهنگی و بکارگیری نیروهای مومن ،دانشمند و با بصیرت ،حمایت همه جانبه خود را اعلام می دارد.
کانون بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی واحد قائمشهر