از خاکریز دفاع تا سنگر علم و دانش؛ جانباز ۷۰ درصد همراه همسرش در دانشگاه آزاد اسلامی واحد قائم‌شهر ثبت نام کرد چاپ

جانباز ۷۰ درصد هشت سال دفاع مقدس، دانشجوی ورودی جدید رشته حقوق خصوصی مقطع کارشناسی‌ ارشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد قائم‌شهر شد و همراه همسرش ثبت نام کرد.

به گزارش روابط عمومی واحدقائم شهر قائم‌شهر، علیرضا مسعودتبار متولد سال ۱۳۴۱ که یکی از جانبازان سرافراز جنگ تحمیلی است، توانسته در رشته حقوق خصوصی واحد قائم‌شهر در مقطع کارشناسی‌ارشد پذیرش بگیرد.

وی هدف خود از ادامه تحصیل را کسب علم و دانش و بهره‌مندی از آن عنوان کرد و به خبرنگار آنا گفت: به جوانان توصیه می‌کنم در راه تحصیل و کسب علم کوشا باشند تا برای کشور خود افتخارات فراوانی را رقم بزنند.

مسعودتبار با توجه به شرایط جسمی خود، درس‌خواندن و علم‌آموزی را لذت‌بخش‌ترین مورد زندگی خود عنوان کرد و گفت: به اتفاق همسرم، تصمیم گرفتیم در کنار هم در مقطع کارشناسی درس بخوانیم تا به بالاترین درجه از علم‌اندوزی برسیم و اکنون هر دو در رشته حقوق خصوصی در واحد قائم‌شهر ثبت‌ نام کرده‌ایم.

جانباز ۷۰ درصد جنگ تحمیلی با بیان اینکه دانشگاه مکانی مقدس و مهم است، از مسئولان خواست تا با برنامه‌ریزی دقیق و هدفمند و مدیریت قوی فعالیت‌های فرهنگی دانشگاه را به‌صورت جدی‌تر پیگیری کنند.

مسعودتبار از سال سوم دبیرستان و اوایل سال ۱۳۶۰ در جبهه‌های جنگ حق علیه باطل حضور داشت و برای دفاع از کشور و اسلام به درجه جانبازی نائل شد.