« پیام تبریک دکتر سید حسین ابراهیمیان ریاست دانشگاه آزاد اسلامی واحد قائم شهر» به مناسبت فرا رسیدن سال جدید - عید نوروز 1397 » چاپ

بسم ا... خیر الاسما

یا مقلِّبَ القُلُوبِ وَالَابصار/ یَا مُـدبِّراللیلِ وَ النَّهار

یَا مُحوِّلَ الَحولِ وَالَاحوال /حَوِّل حالَنا اِلی اَحسَنِ الحال

بهار جلوه به جلوهاش ، تابلویی بدیع و بی بدیل از جلوات جمالی حضرت حق متعـــــال است که درپیشانی بلند خلقت دلبری می کند . این دلبرانه ی خلقت  و این جلوه گری بی مثال ، تجلی آیات سبحانی حیات است که تسبیح گوی آینه در آینه ی خلقت اند و ساجد خاک پاک درگاه حضرت ذوالجلال که فرمود : "یسبح لله ما فی السماوات و ما فی الارض"

و اکنون در تجلیگاه فصلی دیگر از جریان بی بدیل خلقت ، باید زانوی ادب زنیم در پیشگاه طبابح متضاد آرمیده در بدایع آفرینش ، و درس دگرگونی و رشد و کمال بگیریم و تحولی در احوال خویش به سمت "احسن الحال" ایجاد کنیم.

بهار همواره فصل شکوفایی گلها ، طراوت دلها ، پیام آور نموّ و حرکتی به سوی کمالها و سرآغاز حرکتی هدفمند و پویا بسوی حقیقتی شکوهمند و والا بوده است.

آغاز سال 1397 ، در کرانه ی رود پرفروغ "رجب المرجب" ، حکایت دلدادگی عاشقانه ی ماست به جمال ماهتاب ولایت و هدایت.

سال 96 را در حالی سپری می کنیم که توفیقات و برکات بسیاری را برای دانشگاه آزاد اسلامی به همراه داشته است.در عین حال سالی که گذشت سرشار از خاطرات نیک  و بد روزگار بود که بر اساس همّت  و تلاش ما رقم خورد.

اکنون در صفحات آغازین کتاب سال 1397 ، با قلبی سرشار از پویایی و امید و در فضایی آکنده از عطر بهاران ، فرا رسیدن نوروز باستانی و آغاز سال 1397 خورشیدی را به حضور آحاد دانشگاهیان ، همکاران ساعی و پرتلاش تبریک  و تهنیت صمیمانه عرض می نمایم و با گرامیداشت یاد و خاطره ی امام راحل  عظیم الشانمان ، شهدای گرانقدر ، مدافعان حرم و وطن ، جانبازان و آزادگان ، آرزوی رجاء واثق دارم . در کنار همدلی و صفای باطنی فرد فرد خانواده ی بزرگ واحد قائم شهر با تلاش های فزاینده و راهبرد های دقیق تر و عمیق تر در تحقق اهداف کوتاه مدت و بلند مدت این مرکز پویای علمی و پژوهشی، درخشان ترین روز های موفق سال 97 را رقم بزنیم.

با آرزوی طول عمر با عزت همراه با صحت و سلامتی برای رهبر فرزانه انقلاب اسلامی ، عزت و سربلندی و موفقیت برای یکایک شما عزیزان و گرانقدرمان از درگاه ایزد متعال مسألت می نمایم تا سال 97 سال ظهور حضرت ولی عصر (عج) باشد. انشاءا...

ومن ا... التوفیق

دکترسیدحسین ابراهیمیان