سرپرست واحد قائم‌شهر: شهدای جنگل شمال شهدای بی نام و نشان هستند چاپ

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد قائم‌شهر اظهار کرد: رزمندگان و شهدای جبهه‌های شمال کشور غریب و بی نام و نشان هستند.

به گزارش روابط عمومی واحدقائم شهر، دکتر سید حسین ابراهیمیان در اردوی راهیان نور جنگلهای شمال کشور و در جمع استادان و مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران گفت: «بعد از انقلاب اسلامی ما در دو جبهه جنوب و غرب و دیگری در شمال کشور با دشمن استکبار جنگیدیم که شهدای جنگل‌های شمال کشور همانند شهدای کربلا به بیان امام خمینی(ره) نام و نشان را در گمنامی و بی‌نام ونشانی دریافت کردند.»

ابراهیمیان تصریح کرد: «یکی از شگفتی‌های عاشورای امام حسین (ع) دراین است که در عاشورای امام حسین (ع) نام و نشان دارها زمین خوردند و بی‌نام و نشان‌ها در رکاب امام حسین (ع) جاودانه تاریخ شدند.»

ابراهیمیان در ارتباط با عاشورا به نقل از بیان مقام معظم رهبری گفت: «باید به 5 مسلئه اهداف عاشورا، پیام‌های عاشورایی، درس‌های عاشورا، عبرت‌های عاشورا و آسیب‌شناسی حادثه عاشورا در تاریح اسلام رسیدگی کنید.»

سرپرست واحد قائم‌شهر امنیت و آرامش در شمال کشور را مدیون خون پاک این شهدا عنوان کرد و افزود: «باید یاد و خاطره آنها را گرامی و به روح بلند آنها درود فرستاد.»

مسئول بسیج اساتید استان مازندران نیز با قدردانی از رئیس و معاونان واحد قائم‌شهر درباره همکاری برای برگزاری این اردو همزمانی این اردو با هفته دفاع مقدس و دهه اول ماه محرم را بسیار با برکت و ارزشمند خواند.

مجتبی بلباسی هدف از برگزاری این اردو را سپاس و قدردانی از مقاومت منطقه شمال در گذشته و در هفته مزین به هفته دفاع مقدس در مقابل استکبار جهانی و دفاع از این وطن و یک حرکت جدی برای آینده عنوان کرد.

مسئول بسیج اساتید استان مازندران دفاع از وطن و حرم را نشان از خط مقاومت منطقه ای، خون شهدا و نفس قدس امام (ره) و رهبری داهیانه مقام معظم رهبری دانست و گفت: «باید قدر اینها را بدانیم و با ارزش گذاشتن به آن از این خط دفاع کنیم تا به اتفاق بزرگ ظهور برسیم.»

وی خطاب با ستادان حاضر در جلسه گفت: «با توجه به نعمت مقاومت، استقامت و ولایت که باید شکر گزار آن باشیم باید زمینه ظهور حضرت را مهیا کنیم و از آنها خواست تا با حوصله و دقت به سوالات دانشجویان گوش دهند و پاسخگوی آنها باشند.»