- شنبه, 03 تیر 1396

پیام تسلیت دکترابراهیمیان ریاست دانشگاه آزاداسلامی واحدقائم شهربمناسبت ارتحال آیت اله هاشمی رفسنجانی چاپ

بسم الله الرحمن الرحیم

مِنَ المُؤمِنينَ رِجالٌ صَدَقوا ما عاهَدُوا اللَّهَ عَلَيهِ ۖ فَمِنهُم مَن قَضىٰ نَحبَهُ وَمِنهُم مَن يَنتَظِرُ ۖ وَما بَدَّلوا تَبديلًا

در میان مؤمنان مردانی هستند که بر سر عهدی که با خدا بستند صادقانه ایستاده‌اند؛ بعضی پیمان خود را به آخر بردند (و در راه او شربت شهادت نوشیدند)، و بعضی دیگر در انتظارند؛ و هرگز تغییر و تبدیلی در عهد و پیمان خود ندادند.(سوره احزاب آیه 23)

با فقدان هاشمی اینجانب هیچ شخصیت دیگری را نمی شناسم که تجربه ای مشترک و چنین دراز مدت را با او در نشیب و فرازهای این دوران تاریخ ساز به یاد داشته باشم.(مقام معظم رهبری)

در سالروز وفات کریمه اهل بیت فاطمه معصومه سلام الله علیها ، خبر جانکاه ارتحال یار دیرین و صدیق امام و رهبری ، از پیشگامان نهضت عظیم انقلاب اسلامی ایران ، شخصیتی ممتاز تاثیر گذار جهان اسلام ، حضرت آیت الله اکبر هاشمی رفسنجانی ناباورانه دل های ما را مملو از درد فراق نمود .

هوش و ذکاوت کم نظیر و خستگی ناپذیری این شخصیت تاثیر گذار مکتب امام ایشان را به یکی از چهره های ماندگار انقلاب بدل کرد که با تحمل رنج های متعدد رژیم ستمشاهی و شکنجه و مرارت های روزهای مبارزه نقش موثری در پیروزی انقلاب اسلامی داشته است .همت بلند و شایسته ایشان در مسیر تداوم انقلاب در میادین و سنگرهای مختلفی همچون : فرماندهی کل قوا ، ریاست مجلس شورای اسلامی ، ریاست جمهوری ، مجلس خبرگان رهبری و چهره ای پر امید و سازنده در راه ساختن ایرانی پویا و آباد نام برازنده ی ،سردارسازندگی، را رقم زد .

دانشگاه آزاد اسلامی یکی از ماندگارترین فعالیت های حضرت آیت الله هاشمی رفسنجانی است که شهر به شهر و دیار به دیار این مرز پرگهر تلاش های بی بدیل ایشان در تاسیس واحد های دانشگاهی را روایت می کند تا جایی که حمایت های بی دریغ ایشان در راه اعتلای دانشگاه آزاد اسلامی همواره بر پیشانی این مولود انقلاب خواهد درخشید .

اینجانب به نمایندگی از آحاد اساتید ، دانشجویان و همکاران دانشگاه آزاد اسلامی واحد قائم شهر با دلی دردمند درگذشت یار صدیق امام و رهبری حضرت آیت الله هاشمی رفسنجانی را به حضور رهبر معظم انقلاب ، خانواده گرانقدر ایشان ، ریاست عالیه دانشگاه جنای دکتر میرزاده و همچنین خانواده بزرگ دانشگاه آزاد اسلامی تسلیت عرض می نمایم .

علو درجات برای آن عزیز سفر کرده و صبر و اجر برای بازماندگان از درگاه ایزد منان مسالت می نمایم .

والسلام علی عباد الله الصالحین

دکتر سید حسین ابراهیمیان