دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی واحد قائم‌شهر برای سومین بار صاحب بازوبند پهلوانی شد چاپ

جابر صادق‌زاده دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت تربیت بدنی دانشگاه آزاد اسلامی واحد قائم‌شهر با شکست احمد میرزاپور، پهلوان سال ۱۳۹۵ رقابت‌های کشتی پهلوانی بزرگسالان قهرمانی کشور شد.

افتخار دیگر از چشمه‌های زلال و همت آفرین ایران اسلامی رقم خورد و بازوبند رقابت‌های قهرمانی کشتی پهلوانی کشور یادواره زنده‌یاد علیرضا سلیمانی بر روی بازوی جابر صادق‌زاده دانشجوی تربیت بدنی واحد قائم‌شهر جای گرفت.

در دیدار فینال وزن 100+ کیلوگرم جابر صادق زاده پهلوان سال گذشته کشور از مازندران به مصاف احمد میرزاپور پهلوان کشور و قهرمان مسابقات جهانی از خراسان رضوی رفت و در یک کشتی بسیار نزدیک با نتیجه 2 بر 2 از سد این حریف گذشت و پهلوان کشور در سال 95 شد.

در پایان این رقابت ها، بازوبند پهلوانی پس از به جا آوردن نماز شکر توسط  جابر صادق زاده پهلوان سال 95 کشور، توسط پدر شهیدان کروچی به دست وی بسته شد.

وی کشتی‌گیر سنگین وزن آزاد کار دارای عنوان قهرمانی کشتی آزاد نوجوانان آسیا، قهرمانی وزن ۱۲۰ کیلوگرم کشتی آزاد جوانان سیراکوف بلغارستان، قهرمان وزن ۱۲۰ کیلوگرم جام فدراسیون آذربایجان، قهرمان وزن ۱۲۰ کیلوگرم کشتی آزاد جوانان جهان رومانی، قهرمان وزن ۱۲۰ کیلوگرم کشتی آزاد جوانان آسیا اندونزی، قهرمان وزن ۱۲۰ کیلوگرم کشتی آزاد جام جهانی آلمان۲۰۱۱، برنز وزن ۱۲۰ کیلوگرم کشتی آزاد جام یاشاردوغو ۲۰۱۲، برنز وزن ۱۲۰ کیلوگرم کشتی آزاد جام مدوید ۲۰۱۲ را در کارنامه ورزشی خود دارد.

دانشگاه آزاد اسلامی واحد قائم‌شهر این قهرمانی را به جامعه دانشگاهی و ورزشی کشور تبریک گفت.