تیم دانشگاه آزاد اسلامی نور قهرمان مسابقات فوتبال دانشجویان مازندران شد چاپ

تیم دانشگاه آزاد اسلامی نور قهرمان مسابقات فوتبال دانشجویان مازندران شد

جمعه ۱۸ بهمن ۱۳۹۸ ساعت ۱۴:۵۹ استان‌ها/ مازندران دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور مقام نخست مسابقات فوتبال دانشجویان استان مازندران را از آن خود کرد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از قائم‌شهر، مسابقات فوتبال دانشجویان واحدهای دانشگاه‌ آزاد اسلامی در مازندران به مناسبت ایام‌الله دهه‌فجر و گرامی‌داشت چهلمین روز شهادت سپهبد شهید حاج‌قاسم سلیمانی با حضور چهار تیم در یک گروه به‌صورت دوره‌ای به‌مدت سه‌روز به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد قائم‌شهر برگزار شد.

در پایان بازی‌ها واحدهای دانشگاه آزاد نور، بابل و قائم‌شهر به‌ترتیب مقام‌های نخست تا سوم این دوره را به خود اختصاص دادند.

به گزارش آنا، عنوان آقای گل  این دوره از مسابقات به جعفر بذری از دانشگاه آزاد اسلامی واحد بابل  رسید.

این رقابت‌ها با حضور چهار تیم و ۸۰ ورزشکار از دانشگاه آزاد اسلامی واحدها بابل، قائم‌شهر، نور و چالوس و سرپرست فنی اردوان کریمی و مسئول کمیته داوران محمد حسین‌زاده در زمین چمن مجتمع ورزشی شهید محمد بلباسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد قائم‌شهر  برگزار شد.alt