حسن یزدانی: یکی از افتخارات من تحصیل در دانشگاه آزاداسلامی واحد قائم شهر است چاپ

حسن یزدانی باحضوردرجمع رئیس و اعضای هیأت رئیسه دانشگاه آزاداسلامی واحد قائم شهرگفت: یکی از افتخارات من تحصیل در دانشگاه آزاداسلامی واحد قائم شهر است.

حسن یزدانی دانشجوی سمای دانشگاه آ‌زاد اسلامی واحد قائم‌شهر و نماینده وزن 74 کیلو گرم کشتی آزاد ایران پس از رقابتهای المپیک 2016 با دکترسید حسین ابراهیمیان و اعضاء هیأت رئیسه واحد قائم شهر دیدار کرد .

یزدانی دراین دیدار از دکتر میرزاده ریاست عالیه دانشگاه آزاد اسلامی و دکتر دادکان به خاطر توجهات ویژه ای که به ورزشکاران و دانشجویان اعزامی به مسابقات المپیک داشتند تقدیر وتشکر کرد و ازآنها خواست تا به واحدهایی که قهرمانان کشورمان در آن تحصیل می کنند رسیدگی بیشتری انجام دهند.

یزدانی انگیزه خود را از تحصیل در دانشگاه آزاد اسلامی واحدقائم شهر دارا بودن امکانات و فضاهای ورزشی و اساتید مجرب عنوان کرد و گفت: واحدقائم شهر توانسته است قهرمانان زیادی همچون بهداد سلیمی، بهادرمولایی، فاطمه چالاکی ، سید احمد محمدی و دیگر ورزشکاران نامی کشور را تحویل جامعه دهد .

حسن یزدانی (متولدجویبار) کشتی‌گیر آزادکار ایرانی است. او دارنده مدال نقره مسابقات قهرمانی کشتی جهان ۲۰۱۵ در وزن ۷۰ کیلوگرم و مدال طلای المپیک ۲۰۱۶ ریو در وزن ۷۴ کیلوگرم است.