ثبت نام رشته هاي بدون آزمون مقاطع كارداني و كارشناسي همچنان ادامه دارد چاپ

دكتر پیمان ولی پور با اعلام اين خبر به روابط عمومي گفت گفت: ثبت نام رشته هاي بدون آزمون مقاطع كارداني و كارشناسي پيوسته و ناپيوسته دانشگاه ازاد اسلامي واحد قائم شهر همچنان ادامه دارد. لذا داوطلبان مي توانند با مراجعه به سايتwww.azmoon.org نسبت به ثبت نام و انتخاب رشته خود اقدام كنند.

ولی پور در ادامه افزود: داوطلبان در نظر داشته باشند قبل از خريد كارت اعتباري به لیست رشته های واحد به آدرس www.iauqaem.ir مراجعه و پس از انتخاب رشته مورد نظر خود نسبت به ثبت نام در سایت www.azmoo.org اقدام كنند.

ولی پور تأكيد كرد: داوطلبان در نظر داشته باشند كه در سايت ثبت نام، جدول رشته/محلهايي كه ظرفيتشان تكميل شده نيز موجود است و داوطلبان نمي توانند آنها را براي اين نيمسال تحصيلي(مهرماه) انتخاب كنند. لذا صرفاً انتخاب رشته در رشته/محلهايي صورت مي گيرد كه همچنان ظرفيت پذيرش آنها تكميل نشده است.

وي در پايان گفت: داوطلبان مي توانند بعد از انجام ثبت نام اينترنتي، چند روز بعد با همراه داشتن رسيد ثبت نام در سايت به واحدهاي دانشگاهي مربوطه مراجعه كنند.