پیام نوروزی دکتر زارع نژاد سرپرست واحد قائمشهر چاپ

هو الجمیل.

یا مقلب القلوب و الابصار/یا مدبر الیل و النهار

یا محول الحول و الاحوال/حول حالنا الی احسن الحال.

در سایه سار الطاف کریمانه ی حضرت حق سبحان و تعالی و در ظل عنایات حضرت ولی عصر(عج) اباصالح المهدی (عج) ، فصل تازگی ، شکوفائی و اراده ی نو شدن و استکمال کائنات آغازیدن گرفت.
این صحنه آرائی دل آراء و این طنازی عالم آرای طبیعت ، فصل تازه ای از همدلی و همزبانی در مسیررشد و توسعه و پیشرفت را به ظهور می نشاند.
در این لحظات زیبای تحول لیل و نهار( و حسن حال قلوب و ابصار) یاد همه ی خوبانی که روزگاری حضورشان مغتنم بود و همت و تلاششان مفید و تعالی بخش ، همچون دانشمند شهید فخری زاده و همکاران پرتلاش ، اساتید ساعی و دانشجویانی گرانقدری که از جمع ما کوچیدند گرامی میداریم و فراموش نمی کنیم که کوشش بسیاری در فعالیت های خیرخواهانه ی کمک مومنانه  و حرکت در مسیر مدیریت و ریشه کنی کووید 19 انجام شده است، حال سال1399 با همه فراز و نشیب های بسیارش به ایستگاه آخر رسیده است .
اکنون به میمنت  حلول سال  یکهزار و چهارصد هجری خورشیدی را به آحاد جامعه ی دانشگاهی، اساتید، دانشجویان و کارمندان شریف دانشگاه آزاداسلامی واحد قائم شهر صمیمانه تبریک عرض می نمایم .
رجاء واثق دارد، سال 1400سال ظهور حضرت بقیه الاعظم(عج) و تداوم حرکت استکمالی گام دوم انقلاب اسلامی به برکت خون شهدا و زعامت ولی امر مسلمین جهان حضرت آیت الله خامنه ای ، سال  وفور برکات و نعمات الهی و دفع و رفع بلا و بلیات ارضی و سمائی ، ریشه کنی کامل ویروس منحوس کرونا، اعتلای حکمت و فضیلت و اندیشه و اخلاق تا بلندای کمال و بالندگی باشد.
و پیش از پیش شاهد اوج و درخشش دانشگاه آزاد اسلامی واحد قائم شهر بر قله علم و فرهنگ  پژوهش کشور باشیم.

مهردادزارع نژاد
سرپرست دانشگاه آزاداسلامی