در دیدار مشترک مسئولان تأکید شد؛ استقرار نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه‎‌های با بیش از ۶ هزار دانشجو چاپ

استقرار معاون نهاد نمایندگی رهبری در واحدهای دانشگاهی با بیش از ۶ هزار دانشجو در دیدار رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد قائم‌شهر با مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی مازندران مورد تأکید قرار گرفت.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از قائم‌شهر، مهرداد زارع‌نژاد رئیس جدید دانشگاه آزاد اسلامی واحد قائم‌شهر  در دیدار با حجت‌الاسلام علی اسلامی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی مازندران بر لزوم گسترش ارتباط و تعامل دانشگاه و نهاد تأکید کرد.

اجرای طرح اندیشه تمدن‌ساز، هم‌اندیشی، تشکل اساتید و دانشجویی، راه‌اندازی نشریات، استقرار معاون نهاد نمایندگی رهبری در واحدهای دانشگاهی با بیش از ۶ هزار دانشجو، حمایت از نظام اسلامی، ارتقای کیفی برنامه‌های فرهنگی، آرامش و همدلی و صمیمیت میان همکاران، نشاط و امید و آرمان‌خواهی دانشجویان در این دیدار مورد تأکید قرار گرفت.

به گزارش آنا؛ در این دیدار سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد قائم‌شهر از دوایر نهاد نمایندگی رهبری دانشگاه آزاد اسلامی مازندران بازدید کرد.