معاون دانشگاه آزاد اسلامی قائم‌شهر: راهیان نور باید بستری برای شناخت جنگ نرم باشد چاپ

معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد قائم‌شهر تأکید کرد: راهیان نور باید بستری برای شناخت جنگ امروز که به نام جنگ نرم مطرح است، فراهم کند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از قائم‌شهر، حجت‌الاسلام عیسی اسماعیلی در مراسمی که به مناسبت هفته شهدا و روز ملی راهیان نور در یادمان گلزار شهدای دانشگاه آزاد اسلامی واحد قائم‌شهر برگزار شد، اظهار کرد: راهیان نور باید بستری برای شناخت جنگ امروز که به نام جنگ نرم مطرح بوده، فراهم کند و وظیفه ما هم این است تا این بستر را فراهم کنیم.

وی افزود: شهدا همان آرمان انبیا و ائمه هستند و رسالت آنان رشد و کمال معنوی همه انسان‌هاست. شهدا رفتند تا انسان‌های بیگانه با دین و معنویت راه رشد و کمال را پیدا کنند. حضور مردم در هشت سال دفاع مقدس مسئله بسیار مهمی بود و امروز هم باید این حضور و حتی پررنگ تراز گذشته باشد.

معاون فرهنگی دانشجویی  دانشگاه آزاد اسلامی واحد قائم‌شهر هدف اصلی راهیان نور را زنده نگه‌داشتن یاد شهدا در دل‌ها و جان‌های افراد عنوان کرد و ادامه داد: انقلاب اسلامی ایران امانت عظیمی بوده که با خون شهدا به دست آمده و در اختیار ماست. مطالعه پیام قطعنامه، وصیت‌نامه شهدا، مصاحبه‌ها و پیام‌های شهدا را به همه توصیه می‌کنم.

اسماعیلی جهاد فرهنگی را فقط ظاهر زندگی غرب‌زده مانند پوشش و حجاب ندانست و گفت: رفاه‌طلبی، رواج یافتن اشرافیت و.. انحراف بزرگ و جدی از اسلام ناب محمدی است که امام خمینی(ره) آن را نشانه اسلام آمریکایی و متحجران و اشرافی می‌دانست.

به گزارش آنا، این مراسم در یادمان گلزار شهدای سید ملال، موزه دفاع مقدس قراخیل و بارگاه دو شهید گمنام واحد قائم‌شهر به همت معاونت دانشجوئی فرهنگی، ستاد امور شاهد و ایثارگر و بسیج دانشجویی واحد قائم‌شهر برگزار و در خاتمه، مراسم غبارروبی بارگاه دو شهید گمنام این واحد دانشگاهی با حضور مهرد زارع‌نژاد سرپرست، مسئول بسیج دانشجوئی، اعضای هیئت رئیسه، کارکنان و دانشجویان این واحد دانشگاهی انجام شد.