امام جمعه قائم‌شهر: دانشگاه آزاد اسلامی قائم‌شهر سزاوار پیشتازی است/ لزوم توجه به آرامش در فضای عمومی دانشگاه چاپ

امام جمعه قائم‌شهر دانشگاه آزاد اسلامی واحد قائم‌شهر را سزاوار پیشتازی دانست و گفت: آرامش در فضای عمومی دانشگاه باید مورد توجه قرار بگیرد. این دانشگاه به اعتبار سابقه‌اش سزاوار است که همچنان در امر کیفیت و کمیت پیشتاز باشد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از قائم‌شهر، آیت‌الله علی معلمی در دیدار سرپرست جدید دانشگاه آزاد اسلامی واحد قائم‌شهر، عنوان  دانشگاه را دارای قداست و ارزش خاص عنوان و اظهار کرد: با وجود  این عنوان باید عملکرد، روش و رفتار دانشگاه طبق اقتضای عنوان دانشگاه باشد.

وی سیاست‌های گذشته را متناسب با مراکز علمی و آموزشی ندانست و بیان کرد: دانشگاه آزاد اسلامی اکنون با مدیریت دکتر طهرانچی سمت‌وسوی مناسبی پیدا کرده است.

امام جمعه قائم‌شهر با بیان اینکه امام‌ خمینی(ره) پشتیبان اولیه دانشگاه آزاد اسلامی و مقام معظم رهبری تقویت‌کننده آن در این سال‌ها بوده‌اند، بیان کرد: امیدواریم هرچه زمان می‌گذرد بر اعتبار این دانشگاه افزوده شود و بُعد آموزشی و تربیتی آن در سطح کشور نمایان‌تر شود.

معلمی با تبریک به مهرداد زارع‌نژاد برای مسئولیت جدید دانشگاه آزاد اسلامی واحد قائم‌شهر خطاب به وی تأکید کرد: با توکل بر خدا و وجود فضای کافی و نیروهای انسانی قوی براساس ارزش‌ها، لیاقت‌ها و توانمندی همکاران در حوزه‌های مختلف، دانشگاه را تقویت کنید.

نماینده مردم مازندران در مجلس خبرگان رهبری ملاک‌گرایی را در گزینش همکاران بسیار مهم دانست و یادآور شد: توجه به این امر توانمندی‌های ارزشی یک مدیر را نمایان می‌کند.

معلمی با اشاره به بیانیه گام دوم انقلاب و اینکه تا چه اندازه دستگاه‌های اجرایی و دانشگاه‌ها توانستند در بحث اجرا و تدوین بیانیه موفق عمل کنند، اظهار کرد: دو سال از زمان این بیانیه می‌گذرد، دیدگاهی که در گام دوم مورد توجه رهبری قرار گرفت حقیقتاً پیگیری رسیدن به آن اهداف موجب تعالی و رشد جامعه علمی و نسل جوان و همه دانشگاه‌ها و کل کشور است.

دستگاه‌های اجرایی حتی گام دوم را نخواندند

وی متذکر شد: دستگاه‌های اجرایی حتی بیانیه گام دوم انقلاب را نخواندند و موردی در بعضی از مراکز علمی، آموزشی مورد توجه قرار گرفت؛ اما منسجم نشد.

امام جمعه قائم‌شهر ولایت‌فقیه را جلوه‌ای از ولایت اهل پیامبر(ص) عنوان کرد و گفت: رهنمودها و اندیشه ایشان نشئت‌گرفته از سرچشمه اهل بیت است؛ اما جامعه‌ ما در برابر مواهب الهی ناسپاسی می‌کند چه رسد در برابر مواهبی که از سوی اولیای الهی نازل می‌شود.

معلمی ادامه داد: دستگاه‌های اجرایی  و فرهنگی در مقایسه با آن چیزی که باید باشند، خیلی عقب هستند. واقعاً بر هر مدیر باانگیزه و بااحساس مسئولیت لازم است که پیگیر باشد و در حد توان باید بکوشد.

وی خطاب به همکاران دانشگاه آزاد اسلامی واحد قائم‌شهر اضافه کرد: به مدیریت جدید در دانشگاه کمک کنید، مدیریت جدید هم برای آموزش، تربیت و رسیدن به اهداف که در گام دوم پیش‌بینی شده است، انگیزه و احساس مسئولیت دارد و هرکسی به اندازه جایگاه و توان خودش برای رسیدن به آن تلاش کند.

امام جمعه قائم‌شهر اظهار کرد: مقام معظم رهبری از وضعیت اقتصادی موجود در کشور ابراز نارضایتی کردند؛ ولی به فضل الهی امیدواری بسیار روشن و نمایانی را پیش رو می‌دیدند که با حضور حداکثری مردم در انتخابات آینده و انتخاب یک مدیر اجرایی مؤمن و انقلابی با روحیات بسیجی و جهادی، تحولی در کشور ایجاد خواهد شد.

سرپرست جدید واحد قائم‌شهر نیز آرامش فضای دانشگاه و سالم‌سازی با آرامش را از اهداف مهم مدیریت خود عنوان و بیان کرد: امیدوارم با پشتیبانی و همراهی همکاران این امر تحقق یابد.

مهرداد زارع‌نژاد از آیت‌الله معلمی به‌عنوان یک ظرفیت خوب در شهرستان و استان خواست تا در رسیدن دانشگاه آزاد اسلامی واحد قائم‌شهر به اهداف بالای علمی، آموزشی و پژوهشی و فرهنگی در سطح کشور حمایت کنند.

انتهای پیام/۴۱۰۳/۴۰۶۲/