در مراسمی؛ سرپرست جدید دانشگاه آزاد اسلامی قائم‌شهر معرفی شد چاپ

سرست جدید دانشگاه آزاد اسلامی واحد قائم‌شهر در مراسمی با حضور مسئولان دانشگاهی معرفی شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از قائم‌شهر، مراسم تکریم و معارفه سرپرستان قدیم و جدید دانشگاه آزاد اسلامی واحد قائم‌شهر با حضور حسین کرمانیان رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران، محمد صالحی رئیس دبیرخانه هیئت امنای دانشگاه آزاد استان مازندران، سیدسیاوش میرشفیعی مشاور عالی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی مازندران، حجت‌الاسلام احمد اسلامی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ آزاد اسلامی استان مازندران، محمدعلی ورزی درونکلایی مدیرکل حراست دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران، اعضای هیئت رئیسه و مدیران واحد قائم‌شهر در ساختمان ولایت این دانشگاه برگزار شد.

در این مراسم مهرداد زارع‌نژاد به‌عنوان سرپرست جدید دانشگاه آزاد اسلامی واحد قائم‌شهر معرفی و از تلاش‌های پیمان ولی‌پور قدردانی شد.

رئیس دبیرخانه دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران در این مراسم واحد قائم‌شهر را یکی از باسابقه‌ترین واحدها با داشتن بهترین استادان و کارکنان در استان دانست و گفت: این دانشگاه با تربیت بیشترین مدیر نشان داد که ظرفیت‌های زیادی دارد.

ولی‌پور سرپرست سابق دانشگاه آزاد اسلامی واحد قائم‌شهر هم گفت: این دانشگاه در بدترین شرایط بهترین‌ها را فراهم کرد.

سرپرست جدید دانشگاه آزاد اسلامی واحد قائم‌شهر نیز عنوان کرد: این دانشگاه با قدمت ۳۷ ساله و ۲۵۰ عضو هیئت علمی و ۲۰۰ کارمند از ظرفیت‌های زیاد نیروی انسانی برخوردار است.