دانشگاه همراه با انقلاب/ ۳۰ حجت‌الاسلام اسماعیلی: پرشکوه‌ترین استقبال تاریخ ۱۲ بهمن ۵۷ شکل گرفت/ لزوم حفظ و پاسداری از انقلاب اسلامی چاپ

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد قائم‌شهر، ۱۲ بهمن ۱۳۵۷ را پرشکوه‌ترین استقبال تاریخ عنوان کرد و گفت: این روز یکی از ماندگارترین روزهای تاریخ معاصر ایران است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از قائم‌شهر، همزمان با آغاز ایام‌الله دهه‌ فجر و چهل‌ و دومین سالروز پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی، مراسمی با حضور رئیس، معاونان، کارکنان و استادان دانشگاه آزاد اسلامی واحد قائم‌شهر در این دانشگاه برگزار شد و مدیران و مسئولان با حضور در آرامگاه دو شهید گمنام یاد و خاطره امام ملت ایران و شهدای انقلاب را گرامی داشتند.

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد قائم‌شهر در این مراسم گفت: امام خمینی‌(ره) در وصیتنامه الهی- سیاسی خود انقلاب اسلامی را یک امانت و نعمت بزرگ عنوان کرده که وظیفه ما پاسداری از این امانت و بهره‌وری از آن است.

حجت‌الاسلام عیسی اسماعیلی ادامه داد: حفظ و پاسداری از انقلاب اسلامی به‌عنوان یک امانت بر همه واجب بوده و هرکس از این امانت خوب استفاده نکند، جناینکار محسوب می‌شود.

ایران جایگاه رفیعی را در منطقه و جهان کسب کرده است

وی بیان کرد: انقلاب اسلامی طی سال‌های گذشته با توجه به  موانع و محدودیت‌های زیاد توانست دستاوردهای چشمگیری در عرصه‌های مختلف سیاسی، فرهنگی، اقتصادی، علمی، فناوری، نظامی و امنیتی به دست بیاورد.

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد قائم‌شهر متذکر شد: ایران جایگاه رفیعی را در منطقه و جهان کسب کرده که همه از وجود برکات و دستاوردهای انقلاب اسلامی است.

اسماعیلی، وجود رهبری فرزانه، پشتوانه مردمی، استقلال، خودباوری، حمایت از مظلومان و رهروان جهان را برخی از شاخص‌های بزرگ انقلاب اسلامی برشمرد و گفت: انقلاب اسلامی با ظهورش به همه ثابت کرد دین افیون ملت‌ها نیست، اما افیون دولت‌ها است.

وی، ۱۲ بهمن ۱۳۵۷ را پرشکوه‌ترین استقبال تاریخ عنوان و بیان کرد: این روز یکی از ماندگارترین روزهای تاریخ معاصر ایران است و شور و شوق مردم در آن وصف‌ناپذیر بود، به‌طوری‌که عده زیادی از مردم، خود را به تهران رسانده بودند تا در مراسم استقبال از امام شرکت کنند.