بخشی: ۶۵ درصد واحد‌های سلولزی کشور در مازندران قرار دارد چاپ

مدیرکل دفتر اقتصادی استانداری مازندران گفت: ۶۵ درصد واحد‌های سلولزی کشور در مازندران قرار دارد و تأمین مواد اولیه این واحدها بسیار مهم است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از قائم‌شهر، سیدرحیم بخشی در مراسم افتتاح طرح زراعت چوب شهرستان قائم‌شهر که به مناسبت دهه مبارک فجر در محل دانشگاه آزاد اسلامی صورت گرفت با بیان اینکه ۶۵ درصد واحد‌های سلولزی کشور در مازندران قرار دارد، تأمین مواد اولیه این واحدها را بسیار مهم دانست و گفت: برای اشتغال، سرمایه‌گذاری، قانون تنفس جنگل و حفظ آن برای نسل‌های آینده راهی جز حفظ محیط زیست با توسعه درختکاری وجود ندارد.

وی افزود: بخشی زراعت چوب یکی از مصادیق مهم در سال جهش تولید است و زراعت چوب موجب حفظ محیط زیست، اشتغال‌زایی، تهیه مواد اولیه کارخانجات، منع خروج ارز از کشور و تقویت اقتصاد روستایی می‌شود.

مدیرکل دفتر اقتصادی استانداری مازندران خاطرنشان کرد: امروز تمام مراکز نظامی، آموزشی، جاده‌ها‌، رودخانه‌ها همه باید به‌صورت خود‌جوش و توسط مردم بدون دخالت دولت و تأمین نهال از سوی منابع طبیعی، زراعت چوب انجام دهند.

استفاده از زمین‌های بلااستفاده در زراعت چوب

رضا علی رحیمی رئیس اداره منابع طبیعی شهرستان قائم‌شهر نیز در این مراسم در مورد پروژه‌های اقتصادی و زراعت چوب گفت: در شهرستان قائم‌شهر برای این طرح ۴۹۰ هکتار در نظر گرفته شد که امسال با تلاش همکاران رتبه برتر استان را کسب کردیم.

رحیمی از  دانشگاه آزاد اسلامی واحد قائم‌شهر به عنوان یکی از نهاد‌هایی که در این امر پیشگام بوده و همکاری لازم را با اداره منابع طبیعی داشته و در راستای تفاهم‌نامه‌ای که میان‌شان منعقد شده و در ۱۲ هکتار قبول مسئولیت کرده قدردانی کرد.

رئیس اداره منابع طبیعی قائم‌شهر اولویت زراعت چوب را در اراضی بلااستفاده، اراضی رهاشده و کم‌بازده عنوان کرد و گفت: با شناسایی که در این زمینه انجام دادیم، می‌خواهیم این سطح را به بالاترین نقطه در استان برسانیم.

به گزارش آنا، مراسم افتتاح طرح زراعت چوب شهرستان قائم‌شهر با حضور سیاوش میرشفیعی مشاور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی مازندران، پیمان ولی‌پور سرپرست واحد قائم‌شهر، عزیزالله شهیدی‌فر مدیرکل جهاد کشاورزی مازندران، یحیی  یوسف‌پور فرماندار قائم‌شهر، سجاد رحیمی بخشدار مرکزی قائم‌شهر، مجید جعفری رئیس جهاد کشاورزی و تعدادی از کارکنان این ادارات در سایت مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی واحد قائم‌شهر برگزار شد.