حجت‌الاسلام اسماعیلی عنوان کرد؛ ولایت‌پذیری ویژگی بارز حضرت زینب(س) چاپ

معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد قائم‌شهر گفت: آنچه موجب ماندگاری حضرت زینب(س) در تاریخ شده ولایت‌پذیری و اطاعت محض از ولی زمان است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از قائم‌شهر حجت‌الاسلام  عیسی اسماعیلی در مراسمی که به‌مناسبت میلاد حضرت زینب(س) و روز پرستار در جوار بارگاه شهید مدافع حرم محمد بلباسی برگزار شد، اظهار کرد:  حضرت زینب(س) شخصیت بزرگواری در تاریخ اسلام بوده و آنچه موجب ماندگاری ایشان در تاریخ شده و ماندگار خواهد بود، ولایت‌پذیری و اطاعت محض از ولی زمان است.

وی افزود: شخصیت حضرت زینب(س) می‌تواند برای همه افراد جامعه الگوی رسیدن به سعادت و رستگاری باشد، به‌طوری که امام سجاد(ع) ایشان را عالم غیرمعلمه خطاب کرده بودند.

معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد قائم‌شهر گفت: اقدامات حضرت زینب(س) و امام سجاد(ع) در حماسه عاشورا سبب زنده نگه‌داشتن یاد امام حسین(ع) و رسیدن به اهداف پیام عاشورا شد.

اسماعیلی با تشریح ابعاد شخصیتی حضرت زینب(س) عبودیت در مشکلات، تسلیم و رضا، عفاف و حجاب، شجاعت و فصاحت را بخشی از ویژگی‌های بارز ایشان عنوان کرد.

به گزارش آنا، در حاشیه این مراسم از دانشجویان خواهر ورودی ۹۹ با نام زینب تجلیل شد.