پیام دکتر ولی پور سرپرست واحد قائم شهر در پی ترور ناجوانمردانه دانشمند فرهیخته "شهیدمحسن فخری زاده" چاپ

شهادت هنرمردان خداست
باز پروازی دیگر بر فراز قله دماوند تا عرش خدا
و باز آفرینش قدرت و عزت برای ملت ایران
سرداری دیگر پس از سالها قدرت آفرینی دانشمندانه با علم، اینبار با شهادت خود بر اقتدار ملت ایران افزود.
ایادی استکبار و دست نشانده های آنان که توان رویارویی در مقابل عزت و اقتدار ملت بزرگ ایران را در خود ندیدند باردیگر در اقدامی تروریستی دست خود را به خون پاک فرزندی دیگر از این مرز و بوم آغشته کردند به این خیال واهی که با این اقدام سدی مقابل پیشرفت این ملت بزرگ در عرصه های مختلف شوند. اما بدانند که با شهادت هر یک از فرزندان این آب و خاک، با دستان خود درخت این انقلاب را تنومندتر کرده و ثمره ان ظهور جوانان غیور و شهادت طلب بوده و در نتیجه موجبات بیداری ملتهای مظلوم جهان را فراهم می‌کنند و این راه هیچ گاه متوقف نخواهد شد.
اینجانب به نمایندگی ازهیات رئیسه،اساتید،دانشجویان و کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی واحد قائمشهر ضمن محکوم کردن این اقدام شنیع شهادت این دانشمند صنعت دفاعی کشور را به محضر اقا امام زمان ( عج) ، فرمانده کل قوا مدظله العالی، امت شریف و شهیدپرور ایران اسلامی و خانواده محترمشان تبریک و تسلیت عرض می‌نماید.

دکترپیمان ولی پور
سرپرست دانشگاه آزاداسلامی