اسماعیلی: بسیجیان ادامه‌دهنده راه شهدا هستند چاپ

معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد قائم‌شهر گفت: امروز بسیجیان با اخلاص و پیروی از ولایت‌فقیه ادامه‌دهنده راه شهدا هستند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از قائم‌شهر، حجت‌الاسلام عیسی اسماعیلی در مراسم غبارروبی مزار شهدای گمنام دانشگاه آزاد اسلامی واحد قائم‌شهر با گرامیداشت یاد و خاطره شهدا اظهار کرد: شهدا زنده حقیقی، اسطوره شاخص و چراغ راه برای ما هستند و نقش مؤثری در اعتلای ارزش‌های دینی داشتند.

وی افزود: دغدغه بسیجیان که سربازان واقعی ولی‌فقیه هستند، حفظ آرمان‌ها و ارزش‌های انقلاب اسلامی است و با حضور همیشه در صحنه خود از خون شهدای گرانقدر پاسداری کرده و از این راه لحظه‌ای غافل نمی‌شوند.

به گزارش آنا، شرکت‌کنندگان در این مراسم با عطرافشانی و غبارروبی مزار شهدای گمنام دانشگاه آزاد اسلامی واحد قائم‌شهر با آرمان‌های شهدا و امام راحل میثاقی دوباره بستند و پس از آن با حضور بر سر مزار شهید مدافع حرم محمد بلباسی ارادت خود را به شهدا نشان دادند.

انتهای پیام/۴۰۷۸/۴۱۲۱/