دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی قائم‌شهر منتخب جشنواره برترین‌های روابط‌عمومی چاپ

دانشجوی دکتری رشته مدیریت رسانه دانشگاه آزاد اسلامی واحد قائم‌شهر منتخب جشنواره برترین‌های روابط‌‌عمومی کشور شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از قائم‌شهر، مجتبی رضوانی دانشجوی سال آخر دکتری مدیریت رسانه دانشگاه آزاد اسلامی واحد قائم‌شهر و رئیس اداره روابط‌عمومی مدیریت درمان تأمین اجتماعی استان گلستان موفق شد در هفدهمین دوره جشنواره انتخاب و معرفی برترین‌های روابط عمومی ایران که همزمان با شانزدهمین سمپوزیوم بین‌المللی روابط عمومی در تهران اجرا شد، لوح سپاس روابط عمومی برتر در رشته برنامه‌ریزی ارتباطی را دریافت کند.

این سمپوزیوم به‌صورت زنده در ۱۱۰ کشور جهان پخش شد و رئیس ایپرا (انجمن بین‌المللی روابط عمومی) به بیان آخرین دستاوردهای علمی این رشته پرداخت.

به گزارش آنا؛ روابط عمومی مدیریت درمان تأمین اجتماعی پیش از این در ارزیابی کشوری سازمان در شش ماهه ابتدایی سال جاری نیز به عنوان روابط عمومی برتر در رشته انتشار اخبار انتخاب و در سطح ملی معرفی شده بود.