حجت‌الاسلام اسماعیلی: توهین دشمنان به پیامبر اکرم (ص) از سر استیصال و درماندگی است چاپ

معاون دانشجویی فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد قائم‌شهر عنوان کرد: رسول اکرم صلی‌الله علیه و آله و سلم دارای شأن و مقام والایی است و با حرکات ناجوانمردانه دشمنان از این شأن کاسته نخواهد شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از قائم‌شهر، استادان، دانشجویان و کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی واحد قائم‌شهر توهین رئیس جمهور فرانسه به  حضرت محمد مصطفی صلی‌الله علیه و آله و سلم تجمع اعتراض‌آمیز برگزار کردند.

معاون دانشجویی فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد قائم‌شهر در حاشیه این تجمع اظهار کرد: رسول اکرم صلی‌الله علیه و آله و سلم دارای شأن و مقام والایی است و با حرکات ناجوانمردانه دشمنان از این شأن کاسته نخواهد شد.

حجت‌الاسلام عیسی اسماعیلی، پیامبر اکرم صلی‌الله علیه و آله و سلم را جلوه تمام‌نمای صلح، ثبات، دوستی و انسانیت در جهان  دانست و افزود: دشمن از صدر اسلام تاکنون از سر استیصال و درماندگی به توهین و افترا به پیامبر نور و رحمت متوسل شده، اما به فضل الهی کاری پیش نبرده و نخواهد برد.