ولی پور اعلام کرد؛ جزئیات تفاهم‌نامه دانشگاه آزاد اسلامی قائم شهر و معاونت اجتماعی فرماندهی انتظامی شهرستان قائم شهر چاپ

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی قائم شهر با اعلام جزئیات تفاهم‌نامه این دانشگاه و معاونت اجتماعی فرماندهی انتظامی شهرستان قائم شهر عنوان کرد : این تفاهم‌نامه در حوزه‌های علمی' تحقیقاتی و آموزشی به امضا رسیده است.به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از قائم شهر، تفاهم‌نامه همکاری دوجانبه علمی میان دانشگاه آزاد اسلامی قائم شهر و معاونت اجتماعی فرماندهی انتظامی با حضور پیمان ولی پور سرپرست این دانشگاه وسرهنگ مهدی خادمی فرماندهی انتظامی شهرستان قائم شهر  امضا شد.
سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی قائم شهر  هدف از برقراری این تفاهم نامه را همکاری مشترک در کلیه زمینه های علمی و تحقیقات کاربردی فی مابین با در نظر گرفتن کلیه امکانات طرفین اعم از علمی' فنی' نیروی انسانی' اطلاعات ' تجربه و تخصص عنوان کرد.ولی پور ، موضوعات مدنظر در این تفاهم‌نامه راتبادل مقالات علمی و درج در فصلنامه دانش انتطامی پلیس استان با محوریت مطالعات ویژه هر دو رده' همکاری در زمینه اطلاع رسانی درباره موضوعات علمی_ پژوهشی طرفین' همکاری در زمینه انتشار خبرنامه های علمی- تحقیقاتی مشترک' همکاری در خصوص انتشار کتب نشریات علمی و پژوهشی' همکاری در خصوص انتشار متون آموزشی مورد نظر طرفین و مبادله نشریات ' انجام تألیفات مورد توافق' همکاری در زمینه انتخاب موضوعات پژوهشی مرتبط با نظم و امنیت و مأموریت های طرفین بیان کرد.
به گزارش آنا، در حاشیه انعقاد تفاهم نامه و بمناسبت هفته ناجا  فرماندهی نیروی انتظامی شهرستان قائم شهربه دوشهیدگمنام واحدقائم شهر باحضوردکترولی پور سرپرست واحدقائمشهر ادای احترام کردند.