پیام سرپرست واحد قائم شهر در پی بازگشت شهدای مدافع حرم خان طومان چاپ

بسم رب الشهداء و الصدیقین و لا تقولوا لمن یقتل فی سبیل الله اموات بل احیاء و لکن لا تشعرون(به کسی که در راه خداوند کشته شده است مرده نگوئید. بلکه اینان زنده اند ولی شما از درک آن عاجزید)                         سوره بقره -154

تاریخ گهر بار و پر حماسه شیعه سرشار از صحنه های غرور آفرین جهاد و شهادت راست قامتان و دلباختگان طریق نورانی سیدالشهداء (ع) و حریم الهی امامت و ولایت است.رجعت غرورآفرین و سرافرازانه شاهدان حریم آل الله، شهیدان مدافع حرم از غریبستان خان طومان سوریه را به خانواده های معظم شهداء و آحاد امت اسلامی تبریک و تسلیت عرض مینمایم.

اکنون پس از چهار سال خاک پاک و تربت غربت گرفته شهید مدافع حرم، حاج محمد بلباسی را که از دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی و مدال زرین جامعه فرهیخته، ولایتمدار  میباشد، بر دیده می کشیم و در پیشگاه پیکر پاک و مطهر رجعت کرده اش پیمان می‌بندیم تا ظهور دوست یار، پیرو طریق نورانی ولایت باشیم و لحظه‌ای از راه و سیره شهداء و اعتلای آرمان‌های امام و انقلاب فروگزار نباشیم.دانشگاهیان واحد قائم‌شهر، با چشمانی اشکبار و قلبی مالامال از عشق و ارادت به شهداء، در تشیع پیکر مطهر و معطر شهید والامقام محمد بلباسی جانانه و عاشقانه حضور خواهند یافت. میعاد دوبارهای با سلوک عارفانه شهدا، امام راحل (ره) و مقام معظم رهبری مدظله العالی خواهند داشت.

من ا... التوفیق

دكتر پیمان ولی‌پور