ولی‌پور به آنا خبر داد؛ راه‌اندازی ۴ رشته دکتری تخصصی و کارشناسی‌ارشد در دانشگاه آزاد اسلامی قائم‌شهر چاپ

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد قائم‌شهر از افزوده‌شدن دو رشته دکتری تخصصی Ph.D و دو رشته کارشناسی‌ارشد ناپیوسته در دفترچه انتخاب رشته سال جاری این دانشگاه خبر داد.

پیمان ولی‌پور در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری آنا در قائم‌شهر با اشاره به افزوده‌شدن چهار رشته دکتری تخصصی و کارشناسی‌ارشد ناپیوسته در دفترچه انتخاب رشته سال جاری دانشگاه آزاد اسلامی واحد قائم‌شهر اظهار کرد: این دانشگاه موفق شد دو رشته دکتری تخصصی Ph.D با عنوان حقوق جزا و جرم‌شناسی با کد ۲۰۸۰۵ و میکروبیولژی با کد ۳۰۵۰۷ را در دفترچه انتخاب رشته برای ورودی مهر ۹۹ قرار دهد.

وی افزود: در مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد قائم‌شهر نیز دو رشته با عنوان حقوق تجارت بین‌الملل با کد ۲۰۸۲۳ و مترجمی زبان انگلیسی با کد ۲۰۳۱۵ در دفترچه انتخاب رشته برای ورودی مهر ۹۹ قرار داده شد.

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد قائم‌شهر ادامه داد: واحد قائم‌شهر با این شرایط و با بیش از ۳۵ رشته دکتری و ۸۵ رشته کارشناسی‌ارشد بیشترین رشته‌های تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی مازندران و دانشگاه دولتی این استان را دارد.

انتهای پیام/۴۱۰۳/۴۰۶۲/