اعلام نتیجه اولیه انتخاب رشته آزمون دکتری تخصصی دانشگاه آزاد اسلامی سال ۱۳۹۹ چاپ

اعلام نتیجه اولیه انتخاب رشته آزمون دکتری تخصصی دانشگاه آزاد اسلامی  سال ۱۳۹۹

نتایج اولیه دعوت به مصاحبه آزمون دکتری تخصصی سال 1399دانشگاه آزاد اسلامی اعلام شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه ازاد اسلامی واحد قائم شهر، داوطلبان می توانند با مراجعه به سامانه www.azmoon.org با وارد نمودن کد دسترسی انتخاب رشته (عدد 7 رقمی ذیل کارنامه سازمان سنجش آموزش کشور) وکد ملی از نتیجه انتخاب رشته خود مطلع شوند.

زمان ، نحوه وچگونگی شرکت داوطلبان در مصاحبه این دوره متعاقباً اعلام می شود.

شایان ذکر است نتایج بدون آزمون دکتری تخصصی ویژه استعدادهای درخشان نیز متعاقباً اعلام خواهد شد.

روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد قائم شهر

مهم:  مهلت ثبت‌نام بدون آزمون مقاطع کارشناسی و کاردانی براساس سوابق تحصيلی تا ۷ مهر ۹۹ است و متقاضیان می‌توانند با مراجعه به بخش پذیرش دانشجو در سایت qaemiau.ac.ir در رشته مورد علاقه خود ثبت‌نام کنند.

نشانی- قائم شهر- جنب پل تلار- دانشکده علوم انسانی- اتاق 317 آقای مهندس صمدی

ثبت نام دوره بدون آزمون مقاطع کارداني و کارشناسي پذيرش بر اساس صرفا سوابق تحصيلی(تمدید تا 7 مهر 99)

تلفن: 01142251347  -  موبایل: 09025471214