راهنمای برگزاری و استفاده از کلاس غیر حضوری برخط(آنلاین) دانشگاه آزاد اسلامی واحد قائم شهر چاپ

قابل توجه کلیه دانشجویان عزیز(غیر پزشکی) و اساتید محترم

طبق بخشنامه شماره 30/31869 مورخ 1399/7/15 سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی

کلاس های نظری نیمسال اول 1400-1399

4 هفته بصورت حضوری و 12 هفته به صورت مجازی از طریق سایت واحد الکترونیکی وادانا به آدرس  http://vadana38.iauec.ac.ir برگزار می گردد. آغاز و نحوره ورود به کلاس به شرح زیر می باشد:

• عدم شرکت در کلاس به منزله #غیبت در کلاس محسوب خواهد شد.
مهم:

• تاکید می شود برای شرکت در کلاس از #لپ تاپ یا #کامپیوتر رومیزی استفاده کنید و به نکاتی که در مورد نصب نرم افزارهای مورد نیاز و چگونگی ورود و شرکت در کلاس مجازی را  در مطالب زیر مطالعه نمایید.
  • ستاد پشتیبانی هیچ گونه خدماتی بر روی #موبایل را پاسخگو نیست.

(ستاد پشتیبانی کلاسهای غیر حضوری)

راهنمای آزمون آنلاین

راهنمای آزمون آنلاین ویژه اساتید

راهنمای آزمون آنلاین ویژه دانشجویان

آدرس های ورود به کلاس های غیر حضوری:

استاد و دانشجوی گرامی پیش از ورود به کلاس های مجازی دانشگاه آزاد اسلامی واحد قائم شهر و یا آموزشکده سما به نکات زیر عمل نمایید:
  • نصب سه نرم افزار ضروری زیر برای ورود به کلاس های مجازی نسخه لپ تاپ و کامپیوتر
برای تبدیل فایل های word و power point به فرمت pdf می توانید از طریق وبسایت زیر اقدام فرمائید:
برنامه های مورد نیاز برای نصب روی گوشی های اندروید جهت شرکت در کلاس های آنلاین و مشاهده ی کلاس های ضبط شده:
سوالات متداول:

جزوه کاملی توسط واحد الکترونیکی دانشگاه آزاد اسلامی نیز تهیه شده است که از لینک زیر میتوانید دانلود کرده و آن را مطالعه کنید

برای دریافت شماره تماس مدیران گروه کلیک کنید

• ساعات پشتیبانی:ساعات پشتیبانی:
  • شنبه تا چهارشنبه 8 صبح تا 17 عصر

• به منظور ارائه بهتر و بیشتر خدمات پشتیبانی، لطفا با پیام رسان واتساپ از طریق شماره های زیر مشکلات خود را مطرح نمایید.

• مهندس رضا محمودیان 09111526042
    مهندس کوروش مجدی 09113264740
    مهندس فاطمه اسماعیل‌زاده 09111139433
    مهندس عادله مظفری 09337728286