کتاب طراحی مبتنی بر مولفه صفحات وب چاپ

کتاب طراحی مبتنی بر مولفه صفحات وبکتاب " طراحی مبتنی بر مولفه صفحات وب" توسط انتشارات دانشگاه آزاد اسلامی به چاپ رسید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد قائم‌شهر، کتاب " طراحی مبتنی بر مولفه صفحات وب "  تالیف یاسررمضانپور و همکاران، توسط انتشارات دانشگاه آزاد اسلامی به چاپ رسید.
در پیشگفتار این کتاب آمده است:

"عمده چالش‌های فناوری اطلاعات و به خصوص سیستم‌ها در سازمان‌ها را می‌توان در سه مورد اصلی خلاصه کرد:
•عدم امکان تعامل‌پذیری و یکپارچگی تمامی سیستم‌های اطلاعاتی سازمانی در جهت فراخوانی و استفاده از مولفه‌های نرم‌افزاری مشترک به شکل مستقل از سیستم عامل، سکو، فناوری و پروتکل‌های ارتباطی طرفین.
•تفاوت دیدگاه و فرهنگ واژگان کارشناسان فناوری اطلاعات با کارشناسان کسب و کار که موجب عدم درک مشترک از نیازمندی‌های سیستم‌های اطلاعاتی تولیدی می‌شود.
•عدم توانایی فناوری اطلاعات در تطبیق با سرعت تغییرات کسب و کار با توجه به نیاز سازمان‌ها به تغییر مداوم فرایندها و سرویس‌ها.
با توجه به این چالش‌ها در گذشته معماری سرویس گرا مطرح شد که هدف آن مقابله با این چالش‌ها می‌باشد. مهم‌ترین اهداف ارايه معماری سرویس گرا شامل موارد زیر می‌شود:
•بهبود سطح استفاده مجدد و انعطاف‌پذیری مولفه‌های نرم‌افزاری
•انعطاف‌پذیری فناوری اطلاعات در پاسخ به تغییرات مداوم کسب و کار
•استانداردسازی و یکپارچگی سکوها و زیر ساخت‌های فناوری اطلاعات
•ارتقای هم راستایی فناوری اطلاعات با کسب و کار
•بهبود تعامل‌پذیری بین سازمانی
معماری سرویس‌گرا چارچوبی استاندارد است که سرویس‌ها در آن ساخته، استقرار و مدیریت می‌شوند و هدفش افزایش چابکی فناوری اطلاعات در جهت واکنش سریع به تغییرات کسب و کار است. معماري سرويس گرا رهيافتي براي ساخت سيستم‌هاي توزيع شده است كه كاركردهاي نرم‌افزاري را در قالب سرويس ارايه مي‌كند. اين سرويس‌ها هم توسط ديگر نرم‌افزارها قابل فراخواني هستند و هم براي ساخت سرويس‌هاي جديد مورد استفاده قرار مي‌گيرند، اين رهيافت براي يكپارچه‌سازي فناوري‌ها در محيطي كه انواع مختلفي از سكوهاي نرم‌افزاري و سخت افزاري وجود دارد ايده‌آل است. با توجه به اهمیت و نقش روز افزون این معماری در توسعه‌ی نرم‌افزار از آن‌جایی که می‌توان از شی‌گرایی و توسعه‌ی مبتنی بر مولفه به عنوان پایه‌ای برای پیاده‌سازی خواسته‌های معماری سرویس گرا استفاده کرد. در این کتاب قصد داریم به کمک برنامه نویسی شی‌گرا و استفاده از آن در فرآیند توسعه‌ی مبتنی بر مولفه یک سیستم تحت وب را راه‌اندازی کنیم."

شایان ذکر است این کتاب در ۹  فصل، ۱۶۸ صفحه و به قیمت ۴۷۰۰۰۰ ریال به بازار کتاب عرضه شده است. علاقمندان میتوانند کتاب مذکور را از طریق انتشارات دانشگاه آزاد اسلامی واحد قائم‌شهر؛ خریداری نمایند.