راهنمای برگزاری و استفاده از کلاس غیر حضوری برخط(آنلاین) دانشگاه آزاد اسلامی واحد قائم شهر چاپ

قابل توجه کلیه دانشجویان عزیز(غیر پزشکی) و اساتید محترم

طبق بخشنامه شماره 30/31869 مورخ 1399/7/15 سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی

کلاس های نظری نیمسال اول 1400-1399

4 هفته بصورت حضوری و 12 هفته به صورت مجازی از طریق سایت واحد الکترونیکی وادانا به آدرس  http://vadana38.iauec.ac.ir برگزار می گردد. آغاز و نحوره ورود به کلاس به شرح زیر می باشد:

قابل توجه دانشجویان ورودی جدیدلطفا برای ورود به سامانه وادانا نام کاربری  را  شماره دانشجویی و رمز کد ملی  وارد نمایید.

• عدم شرکت در کلاس به منزله #غیبت در کلاس محسوب خواهد شد.
مهم:

• تاکید می شود برای شرکت در کلاس از #لپ تاپ یا #کامپیوتر رومیزی استفاده کنید و به نکاتی که در مورد نصب نرم افزارهای مورد نیاز و چگونگی ورود و شرکت در کلاس مجازی را  در مطالب زیر مطالعه نمایید.
  • ستاد پشتیبانی هیچ گونه خدماتی بر روی #موبایل را پاسخگو نیست.

(ستاد پشتیبانی کلاسهای غیر حضوری)

راهنمای آزمون آنلاین

راهنمای آزمون آنلاین ویژه اساتید

راهنمای آزمون آنلاین ویژه دانشجویان

آدرس های ورود به کلاس های غیر حضوری:

استاد و دانشجوی گرامی پیش از ورود به کلاس های مجازی دانشگاه آزاد اسلامی واحد قائم شهر و یا آموزشکده سما به نکات زیر عمل نمایید:
  • نصب سه نرم افزار ضروری زیر برای ورود به کلاس های مجازی نسخه لپ تاپ و کامپیوتر
برای تبدیل فایل های word و power point به فرمت pdf می توانید از طریق وبسایت زیر اقدام فرمائید:
برنامه های مورد نیاز برای نصب روی گوشی های اندروید جهت شرکت در کلاس های آنلاین و مشاهده ی کلاس های ضبط شده:
سوالات متداول:

جزوه کاملی توسط واحد الکترونیکی دانشگاه آزاد اسلامی نیز تهیه شده است که از لینک زیر میتوانید دانلود کرده و آن را مطالعه کنید

لطفا در صورت بروز مشکل از طریق واتساپ به یکی شماره های زیر پیام دهید. عوامل پشتیبان سایت مجازی دانشگاه آزاد اسلامی واحد قائم شهر در پی حل مشکل شما خواهند بود.

• ساعات پشتیبانی:
    شنبه تا چهارشنبه: 8 صبح تا 17 عصر

به منظور ارائه بهتر و بیشتر خدمات پشتیبانی، لطفا با پیام رسان واتساپ از طریق شماره های زیر مشکلات خود را مطرح نمایید.
  • دانشکده علوم انسانی- مهندس کوروش مجدی 09113264740
    دانشکده علوم انسانی- مهندس عادله مظفری 09337728286
    دانشکده علوم انسانی - مهندس مریم بخشنده 09353506838
    دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی - مهندس رضا محمودیان 09111526042