اعلام نتایج پذيرش بر اساس سوابق تحصیلی در مقطع کارشناسی ناپیوسته بهمن ماه 99دانشگاه آزاد اسلامی(7 - بهمن - 1399) چاپ

نتایج پذيرش براساس سوابق تحصیلی درمقطع  کارشناسی ناپیوسته بهمن ماه 99 دانشگاه اعلام شد.

به گزارش روابط عمومی مرکزسنجش،پذیرش وفارغ التحصیلی، نتایج دوره مقطع کارشناسی ناپیوسته بهمن ماه پذیرش بر اساس سوابق تحصیلی دانشگاه آزاد اسلامی بر روی سامانه www.azmoon.net قرار گرفت.

پذیرفته شدگان این دوره می توانند از ساعت 14 روزیکشنبه 12 بهمن ماه لغایت چهارشنبه 15 بهمن ماه با مراجعه به سامانه آموزشیار edu.iau.ac.ir و مطابق جدول زمانی اعلام شده نسبت به ثبت نام خود به صورت مجازی اقدام نمایند. پذیرفته شدگان کلیه محل های دانشگاهی جهت اطلاع از زمان و چگونگی تحویل مدارک به آدرس سایت واحد دانشگاهی محل پذیرش خود مراجعه نمایند.

پذیرفته شدگان جهت اطلاع از شرایط و ضوابط ثبت نام می توانند راهنمای مقطع مورد نظر خود را از سامانه sanjesh.iau.ir دریافت و مطالعه نمایند.

راهنمای پذیرفته شدگان نهایی مقطع کارشناسی ناپیوسته براساس سوابق تحصیلی در نیمسال دوم سال 1400-1399 دانشگاه آزاد اسلامی واحد قائم شهر

ثبت‌نام حضوری و قطعی دوره کاردانی و کارشناسی برای نیمسال دوم 1400-1399 در واحد قائم شهر همه روزه از ساعت 8 الی 4 بعد از ظهر

دفتر خدمات مشاوره و هدایت تحصیلی دانشگاه ازاد آسلامی واحد قائم شهر در ساعات اداری همه روزه از ساعت 8 صبح 16

نشانی: قائم شهر- جنب پل تلار- دانشکده علوم انسانی- اتاق 317 آقای مهندس صمدی