اطلاعیه صندوق رفاه دانشجوئی چاپ

اطلاعیه 1 :  قابل توجه دانشجویان متقاضی تسهیلات شهریه

با عنایت به ثبت نام تسهیلات شهریه  بانکهای قرض الحسنه  مهر ایران و رسالت و تسهیلات  بانک ملی ایران کلیه دانشجویان متقاضی وام ضمن مراجعه به سایت sajed.iau.ir (ساجد دانشگاه آزاد اسلامی) بر اساس ضوابط و شرایط اعلامی نسبت به ثبت درخواست خود اقدام نمایند.

میزان تسهیلات قرض الحسنه بانک مهر و رسالت بر اساس  مقاطع عبارتند از:

۱- کاردانی و کارشناسی  تا سقف ۷۵.۰۰۰.۰۰۰  ریال

۲-کارشناسی ارشد ۱۰۰.۰۰۰.۰۰۰ ریال

۳- دکترا تخصصی  ۲۰۰.۰۰۰.۰۰۰   ریال

۴-وام بانک ملی مبلغ  ۱۰۰.۰۰۰.۰۰  تا سقف ۴۰۰.۰۰۰.۰۰۰ ریال

با توجه به بودجه مصوب سازمان دانشجویان متقاضی در اسرع وقت نسبت ثبت نام اقدام نمایند.

نتایج پرداخت وام پس از بررسی درخواست توسط صندوق رفاه و تایید سازمان مرکزی در سایت مربوطه اعلام خواهد شد.

تلفن ۴۲۱۵۵۰۴۴-۰۲۱

اطلاعیه 2 : قابل توجه دانشجویان بدهکار به صندوق رفاه

به اطلاع آن دسته از دانشجویانی که تا کنون به هر دلیل نسبت به تسویه بدهی خود به صندوق رفاه اقدام  ننموده اند می رساند با توجه به امکان پرداخت الکترونیکی نسبت به واریز بدهی از طریق سامانه دانشگاه اقدام نمایند.

مراحل پرداخت :

سامانه دانشگاه 》قسمت صندوق رفاه 》 نمایش اقساط صندوق و پرداخت》 .....

ضمنا دانشجویان محترم جهت هرگونه راهنمایی لازم جهت پرداخت می توانند با شماره ۰۱۱۴۲۱۵۵۰۴۴ صندوق رفاه دانشجویی تماس حاصل نمایند

صندوق رفاه دانشگاه