با صدور پیامی؛ دکتر طهرانچی درگذشت دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی قائم‌شهر را تسلیت گفت چاپ

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در پیامی درگذشت دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی واحد قائم‌شهر به خانواده‌ وی تسلیت گفت.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از قائم شهر، دکتر محمدمهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با صدور پیامی درگذشت روح‌الله نام‌آور دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی واحد قائم شهر را تسلیت گفت و با خانواده‌ داغدار آن‌ مرحوم ابراز همدردی کرد.

طهرانچی در پیام خود خطاب خانواده شادروان روح الله نام‌آور آورده است: درگذشت فرزند گرامیتان، جناب آقای روح‌الله نام‌آور دانشجوی گرامی دانشگاه آزاد اسلامی واحد قائم‌شهرموجب تأسف و تألم گردید. اینجانب این ضایعه را به شما تسلیت گفته و از خداوند رحمان و غفار برای آن مرحوم غفران و رحمت واسعه الهی و برای بازماندگان صبر جزیل و سلامتی مسئلت دارم.