به مناسبت گرامیداشت هفته شهدا صورت گرفت؛ دیدار دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی قائم‌شهر با خانواده شهدا چاپ

دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی واحد قائم‌شهر به مناسبت هفته شهدا با خانواده شهید ناصر خطی دیدار کردند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از قائم‌شهر، حجت‌الاسلام علی اسماعیلی معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد قائم‌شهر، مسئول ستاد امور شاهد و ایثارگر این واحد دانشگاهی به همراهی تعدادی از همکاران با خانواده شهید ناصر خطی دیدار و گفت‌وگو کردند.

اسماعیلی در این دیدار اظهار کرد: شهیدان از همه هستی خود گذشتند تا امنیت و آرامش را برای ما به ارمغان بیاورند. شهدا همان آرمان انبیا و ائمه هستند و رسالت آنان رشد و کمال معنوی همه انسان‌هاست.

معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد قائم‌شهر افزود: شهدا رفتند تا انسان‌های بیگانه با دین و معنویت راه رشد و کمال را پیدا کنند و تا زمانی که فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه باشد، هیچ قدرتی فکر تجاوز و تعدی به این مرزوبوم را نخواهد کرد.