با حضور مسئولان صورت گرفت؛ کاشت نهال به نام ۲ شهید گمنام و ۱۰ شهید دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی قائم‌شهر چاپ

کاشت نهال در جوار یادمان ۲ شهید گمنام دانشگاه آزاد اسلامی واحد قائم‌شهر به مناسبت گرامیداشت«هفته شهد» انجام شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از قائم‌شهر، مراسم کاشت نهال در جوار بارگاه دو شهید گمنام دانشگاه آزاد اسلامی واحد قائم‌شهر به همت ستاد امور شاهد و ایثارگر و اداره منابع طبیعی شهرستان قائم‌شهر به یاد دو شهید گمنام و ۱۰ شهید دانشجوی این واحد دانشگاهی به مناسبت«هفته منابع طبیعی» و گرامیداشت «هفته شهد» برگزار شد.

این مراسم با حضور مهرداد زارع‌نژاد سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد قائم‌شهر، علی رحیمی رئیس اداره منابع طبیعی، اعضای جمعیت هلال‌احمر، باشگاه کوهنوردی مهر، مسئول بسیج دانشجوئی شهرستان قائم‌شهر، اعضای هیئت رئیسه، کارکنان و دانشجویان انجام شد. هدف از برگزاری مراسمی مانند روز درختکاری، ترویج فرهنگ توجه به منابع طبیعی و نهادینه شدن توسعه فضای سبز است.

به گزارش آنا، در پایان این مراسم حاضران در مراسم به پاسداشت یاد و خاطره شهیدان و رشادت‌هایشان بر آرامگاه دو شهید گمنام دانشگاه آزاد اسلامی واحد قائم‌شهر حضور یافته و به مقام والای آنان ادای احترام کردند.

انتهای پیام/۴۱۲۱/۴۰۶۲/