زارع‌نژاد: نیروهای انسانی بهترین منبع و مرجع برای پیشرفت دانشگاه هستند چاپ

سرپرست جدید دانشگاه آزاد اسلامی واحد قائم‌شهر گفت: نیروی انسانی بهترین و باارزش‌ترین منابع و مرجع برای ارائه راهکارهای مؤثر در پیشرفت دانشگاه هستند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از قائم‌شهر، مهرداد زارع‌نژاد در نخستین نشست تخصصی با مدیران گروه‌های آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد قائم‌شهر اظهار کرد: این دانشگاه از ظرفیت‌های بالایی برخوردار است که با فراهم‌کردن زمینه و بسترهای مناسب باید از ظرفیت‌‌هایی که در دانشگاه وجود دارد، اعم از منابع نیروی انسانی و دیگر امکانات آموزشی و پژوهشی بهترین استفاده را در مجموعه داشته باشیم.

وی اظهار کرد: کارمندان و اعضای هیئت علمی می‌توانند با ارائه راهکار، ایده و پیشنهادهای مفید خود دانشگاه  را در انجام بهترشدن فعالیت‌ها و برداشتن گام‌های بلند در راستای تعالی و ارتقای جایگاه در سطح کلان یاری کنند.

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد قائم‌شهر از مدیران گروه خواست تا با حضور مستمر خود در دانشگاه، پاسخگوی نیازهای آموزشی- پژوهشی دانشجویان باشند و با ارائه برنامه‌های آموزشی، پژوهشی و دانشجویی  خود برای همسوشدن با برنامه‌های کلان دانشگاه اقدام کنند.

زارع‌نژاد خواستار ایده‌های درآمدزا برای کاهش اتکا به شهریه، راه‌های تقویت روحیه کارآفرینی، دانش‌بنیان  و ارائه طرح‌های پژوهشی در همکاران شد.

به گزارش آنا، مدیران گروه‌های آموزشی نیز درباره مسائل دانشگاه به بحث و تبادل نظر پرداختند و در راستای تحقق اهداف و رسالت دانشگاه دیدگاه‌ها و نظر خود را بیان کردند و سرپرست دانشگاه پاسخ و راهکارهای لازم را درباره دیدگاه‌های بیان‌شده ارائه کرد.