راهنمای برگزاری و استفاده از کلاس غیر حضوری برخط(آنلاین) دانشگاه آزاد اسلامی واحد قائم شهر چاپ

قابل توجه کلیه دانشجویان عزیز(غیر پزشکی) و اساتید محترم

طبق بخشنامه شماره 30/31869 مورخ 1399/7/15 سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی

کلاس های نظری نیمسال اول 1400-1399

4 هفته بصورت حضوری و 12 هفته به صورت مجازی از طریق سایت واحد الکترونیکی وادانا به آدرس  http://vadana38.iauec.ac.ir برگزار می گردد. آغاز و نحوره ورود به کلاس به شرح زیر می باشد:

• عدم شرکت در کلاس به منزله #غیبت در کلاس محسوب خواهد شد.
مهم:

• تاکید می شود برای شرکت در کلاس از #لپ تاپ یا #کامپیوتر رومیزی استفاده کنید و به نکاتی که در مورد نصب نرم افزارهای مورد نیاز و چگونگی ورود و شرکت در کلاس مجازی را  در مطالب زیر مطالعه نمایید.
  • ستاد پشتیبانی هیچ گونه خدماتی بر روی #موبایل را پاسخگو نیست.

(ستاد پشتیبانی کلاسهای غیر حضوری)

راهنمای آزمون آنلاین

راهنمای آزمون آنلاین ویژه اساتید

راهنمای آزمون آنلاین ویژه دانشجویان